Ik ben trainer en coach voor 'mensen die mensen aansturen'.  Door hun hectische werkomgeving hebben ze niet altijd de impact die ze wensen. Om die reden zijn ze niet altijd even succesvol met hun team of project. Dat leidt tot frustraties, vermoeidheid, en soms zelfs cynisme.

Al meer dan 14 jaar werk ik met hen samen aan hun persoonlijk leiderschap en vitaliteit zodat ze meer impact kunnen hebben, zonder hun energie te verliezen. Ik bouw ook samen met hen aan teamontwikkeling zodat ze hun mensen in beweging krijgen en betere resultaten behalen.

 

"Wil je met mij samenwerken? Wees dan voorbereid op mijn no-nonsense aanpak, gekruid met een vleugje intuïtie. In mijn praktijk mix ik eeuwenoude wijsheden en onconventionele methodes met moderne coachingstechnieken."

 

Opleiding & werkervaring

Sinds 2004 werk ik als leiderschapstrainer en executive coach, in België en Nederland. Tot mijn opdrachtgevers behoren onder meer ASML, ABC Groep, BMW, A.T. Kearny, Van Gansewinkel, AXA, KBC, Amnesty International, Sanofi, Sun Chemical, Randstad en Xylos.

In Nederland werk ik sinds 2005 samen met het gerenommeerde Nederlandse bureau Frits Philips Junior & Partners. Daar bouwde ik een expertise op in Leiderschaps-en teamontwikkeling en Open Onderhandelen volgens de Harvard Principes. 

Met Ronald Rier ontwikkelde en geef ik de coachingsopleidingen voor de Bold-Coach Academy.

Ik  ben internationaal gecertificeerd NLP-trainer en volgde aan de KU Leuven de postgraduaatopleiding familie- en systeemopstellingen. Ik ben een gecertificeerd coach en counselor en volgde vele opleidingen rond persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik ben opgeleid als archetypal consultant door het CMED instituut. Daarnaast ben ik gelicentieerd Insights Discovery trainer en Psych-K coach.

In 1998 behaalde ik mijn master in fotografie aan Sint-Lukas in Brussel. Als fotografe heb ik een scherp observatievermogen ontwikkeld en ben ik alert voor elk signaal. Een continue focus op de essentie vormt mijn meerwaarde.

 

 
anjamoortgat.jpg

'Het succes van een bedrijf staat of valt met de kwaliteit van de relaties die een bedrijf heeft.'