Executive Coaching

 

Hoe groter de verantwoordelijkheid van je functie, hoe meer er van je talent en kracht verlangd wordt. Immers: zijn de projectresultaten of de kwartaalcijfers niet afhankelijk van hoe jij je werk doet? Daarnaast zijn er nog andere verantwoordelijkheden die op je schouders rusten. Onder die (tijds)druk lijkt het erop dat je talent en kracht onvoldoende is. Door bezig te zijn met de waan van de dag vergeet je bovendien de juiste talenten aan te boren.

 
vendors_01.jpg

En jij?

Onbevooroordeeld

Wat wil jouw bedrijf neerzetten? Welke kwaliteit? Waar gaan jullie voor? Vervolgens bespreken we wat jou persoonlijk raakt. ‘Waar verlang je naar? Wat doet je plezier? Wat vervult je? Wat wil je neerzetten in je job?’ Ik oordeel niet, maar vraag. Je job staat immers niet los van jezelf.

 

Oude gewoonten

Uit de comfortzone

Bij stress en drukte vallen we vaak terug op oude gewoonten. De dingen die zijn ingesleten. Maar zijn die wel effectief? Helpen ze je bij het aansturen van teams? Verbeter je zo de resultaten? En heb je buiten dat alles ook nog tijd om gewoon ‘mens’ te zijn? Een partner? Een vader of moeder voor je kind?

 
 
vendors_03.jpg

Op het matje

Uit de comfortzone

Ik roep je op het matje. Of beter: ik nodig je uit om jezelf op het matje te roepen. Zo kun je uit de comfortzone treden en loskomen van de patronen waarin je vastzit. Binnen de veiligheid en transparantie van een sessie zijn we confronterend. Het ongezegde mag gezegd worden.

 
vendors_02.jpg

Energiebronnen

Energie opladen

Ik help je beginnen bij de bron, de verbinding met jezelf. Ik laat je hervinden wat je vaak jaren geleden nog wél voelde. Ik zorg ervoor dat je je eigen raadgever wordt. Zonder trucjes, zonder bullshit. Ik breng je verborgen potentieel naar boven en help om dit in de praktijk om te zetten.

 

Dit zeggen mijn klanten:

" Fantastische vrouw. Ze geeft je een goed gevoel en veel vertrouwen waardoor er veel vertrouwen en veel openheid ontstaat. Veel kennis en kunde. Ze weet de juiste snaar te raken."

"Mijn trigger 'te kort komen en tekort schieten' lijkt zich langzaam 'op te lossen'. Mijn gevoel en emoties kunnen er steeds meer gewoon zijn, zonder dat ik me eraan hecht of erin vast kom te zitten. Mijn leven is momenteel vol en rijk en er komen allerlei prachtige uitdagingen op mijn pad. Heel hartelijk dank voor jouw aandeel in de transformatie waar ik nu midden in zit."