Getuigenissen

In de training die ik bij Anja gevolgd heb, zag ik een boeiende en gepassioneerde trainer. Kenmerkend vond ik haar inlevingsvermogen, openheid en grote mate van sensitiviteit. Hierdoor kan ze diepgang bereiken, waardoor een één-op-één gesprek echt een toegevoegde waarde wordt.

Johan van Arkel | Sales representative | Checkpoint

monicazw.png

Anja is een persoonlijkheid die verrast. Haar presence prikkelt je nieuwsgierigheid en maakt je wakker. In rust neemt ze je mee naar de diepte waar ze je, vakbekwaam en met fluwelen geduld, helpt te verankeren in jezelf. Een belevenis.

Monica Vanleke | writer, stylist, coach

atrhurzw.png

Na de training ben ik bewuster medewerkers gaan begeleiden in hun ontwikkeling. Sommige dingen heb ik afgeleerd en andere ging ik toepassen, zoals het bespreken van waarden die voor mezelf en mijn medewerkers belangrijk zijn. Hierdoor ontdekten we samen de talenten en konden we ontwikkeling in gang zetten.

Arthur van den Berg | Afdelingshoofd Werkvoorbereiding | Strukton Civiel

 
nancy.png

De opleidingen die ik volgde bij Anja, werden een bron van inspiratie in mijn zoektocht naar meer authenticiteit in mijn communicatie met mensen, dankzij meer bewustzijn en empathie. Sleutelmomenten dus. Ze reikte me al heel veel boeken aan die mijlpalen werden in mijn leven. Interessante dame dus om in je onderneming mee aan de slag te gaan.

Nancy Vervaeck

marc.png

Anja is in staat om een gevoel van veiligheid te creëren waardoor er tijdens haar trainingen ruimte ontstaat voor je persoonlijke beleving en ervaring. Ze heeft een sterke intuïtie voor wat er leeft bij mensen, en speelt daar soepel op in. Zij inspireert en daagt uit op een hele authentieke manier.

Marc Nuijten | PGGM Institutional Relations Investments

bartzw.png

Anja is een geweldige cocktail van innerlijke rust, weldoordacht didactisch design, en passie voor haar onderwerpen. Ik heb keer op keer genoten van haar trainingen, ben erdoor gegroeid, en genoot van haar gepersonaliseerde aanpak. Ik kijk nu al uit naar de volgende samenwerking.

Bart Provost | Zaakvoerder Braintrain

Dit zeggen mijn klanten:

"De training was zeer leerrijk vanwege de diepgang en tegelijk ook heel praktisch. Erg bruikbaar omwille van de praktijk voorbeelden en interactie.  Een onmisbare cursus voor elke medewerker."

"Zeer positief en ontzettend leerzaam. Ik vond het erg nuttig en bijzonder om erachter te komen waar mijn gedrag vandaan komt én hoe ik het anders kan doen. Je ziet meteen het effect."

"Anja is een fantastische vrouw en absolute vakvrouw. Ik vond het heel prettig dat ze praktische modellen en concrete voorbeelden gebruikte om ook de ‘softe’ kant van het beïnvloeden over te brengen."

"De training heb ik zeer positief ervaren. Met momenten confronterend maar dat is ook nodig. Ik ben me bewuster van signalen/houdingen van anderen en van mezelf. Ik heb meer begrip en meer rust."

"Ik vond Anja de beste trainer die ik mocht meemaken. Zij geeft zo veel inspiratie, energie en goesting om ermee aan de slag te gaan."

"Deze training kunnen we allemaal gebruiken, in deze snel veranderende tijd."

"Anja heeft kennis van zaken en gaat geen moeilijke vraag uit de weg."

"Eindelijk een training waar je écht iets aan hebt. Merci."