Anja Moortgat
 
AM-banner-S.jpg

Werk en Lust

Leidend in leiderschap

 

Power, enthousiasme en talent: je hebt het allemaal in je. Maar hoe haal je eruit wat er in zit? Ben je een manager, ondernemer of coach die een werkplek wil creëren waar mensen goesting hebben om verantwoordelijkheid op te nemen en net dat stapje verder te gaan? Breng dan meer vitaliteit in je business.

Als leiderschapstrainer en executive coach bouw ik mee aan goed functionerende teams en veerkrachtige, succesvolle organisaties.

 
vl.jpg

Ben jij de baas die je zelf zou willen hebben?

Vitaal leiderschap voor vitale teams

 

Deze tweedaagse training voor managers en leidinggevenden versterkt je persoonlijk leiderschap en de vitaliteit van je team. Je leert wat de kenmerken van veerkrachtige teams zijn en onder welke voorwaarden zo’n team kan floreren. Je ontdekt wat jouw rol als goede leider daarin is. 

Voorkom uitval door burn-out in je team en zorg voor commitment en betrokkenheid. Leer een stapsgewijze aanpak voor je eigen vitaliteit en zorg voor gemotiveerde medewerkers. Resultaat: gezonde medewerkers die harder werken, met meer resultaat. 

 
 
shutter velodroom fietser kopie.jpg

Wil je je loopbaan een nieuwe wending geven? Jezelf ontwikkelen in je rol van manager, ondernemer of coach? Tijdens een traject loopbaanbegeleiding stippelen we samen een pad uit om je doelen te bereiken.

Je hebt een grote verantwoordelijkheid binnen je bedrijf. Maar ben je nog wel je eigen raadgever? Leer omgaan met druk, boor de juiste talenten aan, en leer hoe je oude gewoonten kunt vermijden tijdens een sessie executive coaching.

Kracht en passie in je werk

Loopbaanbegeleiding & executive coaching

 
Wat je ook kan of denkt dat je kan doen, begin eraan. In durf liggen genialiteit, kracht en magie besloten.
— Goethe
 
 
shutterstock_94008751 2 kopie2.jpg